Bovenbalkwit
CONTACT

DISCLAIMER

Inbouw electronica in uw Porsche

Mobridge
De Mobridge Bluetooth - iPod interface is de meest geavanceerde Bluetooth interface voor Porsche. Deze zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon en uw iPod te bedienen zijn via de telefoonknoppen op uw stuurwiel (alleen mogelijk bij een multifunctie stuurwiel) en de knoppen op de PCM. Doordat Mobridge gebruikt maakt van de Parrot Bluetooth Technologie biedt het u de beste telefoonondersteuning.

De ABT2010 zorgt voor de volledige bediening van uw muziek op een iPod of iPhone. Dit is mogelijk doordat de interface in de Most-Bus ringleiding wordt opgenomen.

Door de Mobridge behoudt uw dashboard het strakke uiterlijk en heeft u geen extra schermen en bedieningsknoppen. Ook kan de Mobridge alle gegevens uit uw telefoonboek overnemen.

Ice link
iPod / iPhone in uw Porsche. Met dit systeem kunt u naar uw iPod luisteren via de aux-aansluiting van uw autoradio. De iPod kan worden opgeladen als hij in een houder wordt geplaatst of via een kabel aangesloten wordt. Heeft uw autoradio geen aux- of wisselaar aansluiting, dan kunt u kiezen voor Ice Link FM.

Met deze oplossing kunt u uw iPod beluisteren via een FM frequentie.

inbouwelectronica
uwspecialistinporsche
LogoRobGoosen

Powered by H-DV Altijd in Vorm