Bovenbalkwit
CONTACT

DISCLAIMER

Alarmsysteem in uw Porsche

Helaas is ‘de liefde’ voor de Porsche niet alleen bij liefhebbers aanwezig, maar ook bij het dievengilde. Het is dus zaak uw Porsche goed te beveiligen.

Een goed alarmsysteem bewaakt uw Porsche door middel van detectoren.
De detectoren nemen veranderingen waar aan en in de auto. Bijvoorbeeld een verandering bij de portierschakelaars, door het open gaan van een portier. De detectoren geven dit middels een elektrisch signaal door aan de Centrale Controle en de stuureenheid (verder CCS genoemd).

De CCS bepaalt of het alarmsysteem in werking wordt gesteld. Dit in werking stellen gebeurt met behulp van actuatoren. Actuatoren zijn componenten die een signaal, afkomstig van de CCS, omzetten in een actie. Bijvoorbeeld het laten afgaan van een sirene, het onderbreken van de startmotor.

Alarm
uwspecialistinporsche
LogoRobGoosen

Klasse 3 certificering
In sommige Porsche’s ontbreken soms de hellingsdetector en/of de sirene. Dit komt vaak voor bij Porsches, die uit Duitsland of Amerika komen. Deze componenten zijn echter benodigd voor de klasse 3 certificering.

Wij van Rob Goossen kunnen uw originele alarminstallatie uitbreiden, zodat u alarmsysteem wel voldoet aan de klasse 3 certificering. Bij voertuigen zonder alarm, kunnen wij een complete klasse3 alarmsysteem installeren.

Vanzelfsprekend behoort ook een alarmsysteem in de klasse 4 of of de klasse 5 certificering tot de mogelijkheden. In dit geval wordt u Porsche voorzien van een volgsysteem.

Powered by H-DV Altijd in Vorm